top of page
ANIONos intimbetétek

AQUA-TAMPON: Kinek való?

Ezen a héten lássuk a napos oldalt: Kinek való az AQUA?


A honlapunkon és a dobozon is ott van, hogy melyik méret kinek való, sőt! Most még a dm is foglalkozik magával a kehelytamponnal itt, néhány dolog azért még mindemellett eszünkbe jutott:


A Biointimo AQUA-TAMPON mindenkinek való,


- Aki nyitott az újdonságokra, a kísérletezésre: hát nem úgy működik mint egy pamut tampon – nyilván. Szilikonból van ami rugalmas, kehely formájú, és összehajtva kell felhelyezni. … De azt a pár kulcsmozdulatot amin a használata múlik, (és pl az autóvezetés és a biciklizés is ilyen) bárki meg tudja tanulni. Kis rutinnal pedig a pamut tamponhoz képest akár olyan,- ha már a közlekedést felhoztuk, - mintha poros úton szekér helyett autóval száguldanánk egy sztrádán.


- Aki szeret gondtalanul menstruálni: Mit is jelent ez? Azt, hogy az első napok 2 - max 3 tisztításán kívül - kinek mennyi persze - amint gyengül a vérzés, a 3.-4.-5. napokon már tulképp tényleg alig kell gondolnod arra, hogy menstruálsz. Reggel beteszed a fogmosás előtt, este a zuhany alatt kiöblíted, visszapattintod, és kész. Egész nap nyugodtan tudsz mellette WC-zni, anélkül, hogy bíbelődnöd kéne a kivéttel-feltétellel -legyen kicsi vagy nagy dolgod akár. Azért mert nyugodtan biztonságosan benn lehet 10-12 órát is, vagy akár tovább. Pesze azért egy fél nap után már csak az egyéni felfrissülés miatt is érdemes egy szappannal vízzel elöblíteni.


-Aki szeret éjszaka bugyi nélkül aludni, ami egyébként a hoo-haa-nak a nappali 12 órás bugyiban lét után egyenesen felüdítő élmény, -még pizsamában is.


-Aki gyakrabban vagy rendszeresen sportol, pl. heti 2-5x, amit nem akar szüneteltetni a menzesz idejére sem csak mert beleizzad a tamponba vagy publik helyen (konditerem öltözőben pl) nem akar tamponnal zuhanyozni, - a betétről nem is beszélve ugye.


-Eco-csajoknak: kevesebb szeméttel élni akaróknak, vagy a büdös fürdőszobakuka szagot kevésbé kedvelőknek.


-Sokat utazóknak: pont azért mert 1 db kell belőle, csak ne felejtse el az ember még a becsomagolásnál a kis zsákjában a nesszerbe dobni.


-Takarékosaknak, és a nagyon erős vérzésűeknek: Mind a két csapatot érdekli az Aqua-Tampon, mégpedig hasonló okból: A Takarékosak egyszerűen utálnak miden hónapban vásárolni, az erős vérzésűeknek viszont ha tetszik - ha nem: nekik mindig muszáj feltankolni. És az is para lehet, hogy van -e épp náluk elég tampon. Ha véletlenül kifogytak, vagy váratlanu lepte meg őket a Mikulás, akkor jöhet a kunyerálás, vagy a gyorsbeszerzés- ami főleg társaságban elég kellemetlen tud lenni. Az Aqua-Tamponból viszont csak 1 db kell. És ha már menstruálsz az mindig veled, pontosabban benned lesz, így nem felejtheted otthon. Csak vízre és szappanra van szükséged hogy el tudd öblíteni és mehet is vissza. Vagy publik Wckben ezek helyett WC papírra és intimkendőkre.


- akik egyszerűen viszolyognak a medence klóros vizétől, vagy minden vacakot képesek összeszedni egy-egy uszodai fürdőzés után: Ha épp nem menstruálsz is nagy segítség lehet az orvosi szilikon Aqua-Tampon. Már csak azért is, mert egy uszoda vizében mindenféle „összetevő” lehet még a klóron kívül, - pláne ha sok ember úszkál körülötted, - ami igazán nem támogatja a hüvelyflórát. Aqua-tamponnal úszkálva akár mensin kívül is biztonságosabb hiszen a víz így a hüvely alsó szakaszába nem tud felkúszni olyan mélyre mint nélküle.


A hét sztorija
Posztok
Archív
Címkék
Kövess minket
  • Biointimo a fb-on
  • Biointimo az Instán
bottom of page