top of page
ANIONos intimbetétek

Miért ekkora?

MĂ­g a fĂ©rfiak hosszasan lamentĂĄlnak bizonyos testtĂĄjak mĂ©reteirƑl, a nƑknĂ©l ez ritkĂĄn igazĂĄn fontos kĂ©rdĂ©s. Ha -egĂ©szsĂ©ges önĂ©rzettel Ă©s ön-szeretettel - a szĂ­vĂŒnkre tesszĂŒk a kezĂŒnket, tudjuk hogy azzal a mĂ©rettel Ă©s Ășgy vagyunk gyönyörƱek ahogy vagyunk, meg ha nem, hĂĄt akkor is ezt szeretjĂŒk, mert ez van Ă©s kĂ©sz. Az Aqua-Tampont legelƑször megpillantva azonban egyesek szeme elkerekedhet a mĂ©rete lĂĄttĂĄn. "Ezt... oda?" Hogyan??... Nos igen: az Aqua mĂ©rete elsƑre meglepƑ lehet egy mezei pamut tamponĂ©hoz kĂ©pest. Ha viszont utĂĄnanĂ©zĂŒnk a nƑi anatĂłmiĂĄnak, szilikon tamponunk esetĂ©ben ez nyilvĂĄn nem vĂ©letlen:

A hĂŒvely egyĂĄltalĂĄn nem egy szƱk egyenes merev csƑ, mint amilyennek sokan elsƑre hirtelen elkĂ©pzelik: ValĂłjĂĄban az egyik legtĂĄgulĂ©konyabb szervĂŒnk, amely

  • Egy rugalmas izomcsatorna,​​

  • a mĂ©hnyakat köti össze a vulvĂĄval (kĂŒlsƑ szemĂ©remajkakkal)

  • csak a bejĂĄratĂĄnĂĄl szƱkös,

  • belĂŒl alapjĂĄraton - tölcsĂ©r szerƱen több centire is kiszĂ©lesedik,

  • az egyetlen szervĂŒnk amely ĂłrĂĄk alatt kĂ©pes több mint a 10x-esĂ©re is kitĂĄgulni, majd magĂĄtĂłl maradandĂł kĂĄrosodĂĄs nĂ©lkĂŒl tökĂ©letesen regenerĂĄlĂłdni.

  • enyhĂ©n rĂ©zsĂștosan hĂĄtradƑlve vezet fel egĂ©szen a mĂ©hnyakig, amelynĂ©l a picit feljebb a mĂ©h alatt vĂ©get Ă©r

  • a mĂ©hnyak a mĂ©hbƑl felĂŒlrƑl bele lĂłg, amelynek a csĂșcsĂĄn helyezkedik el a sokat emlegetett mĂ©hszĂĄj.

Volt mĂĄr rĂłla a fb-on videĂłnk , amit ha mĂ©g nem lĂĄttatok mĂ©g, Ă­me.: egy anatĂłmiai animĂĄciĂłban 2 percben Ă©s 3D-ben megforgatjuk, Ă©s "levetkƑztetjĂŒk" a mĂ©hszĂĄjat. KiderĂŒl az is hogyan hasonlĂ­that a csiklĂł pl. egy kampĂłs szörfdeszkĂĄra. :)

SzĂłval ezen a helyen a hĂŒvelyben, a mĂ©hszĂĄj alatt, a hĂŒvelynyĂ­lĂĄs fölött kell a kehelytamponnak eltöltenie jĂłpĂĄr ĂłrĂĄt.

pamut vs Aqua ... Nem, a pamut sem kisebb odabent

AzĂ©rt ekkora Ă©s azĂ©rt ilyen az alakja, mert ebben a formĂĄban Ă©s ezzel a mĂ©rettel tud a legjobban rĂĄidomulni a hĂŒvely formĂĄjĂĄra Ă©s szivĂĄrgĂĄsmentesen felfogni a vĂ©rt, amely a mĂ©hszĂĄjbĂłl tĂĄvozik. A tökĂ©letes szivĂĄrgĂĄsmentes pozĂ­ciĂłhoz a kehelynek mindig a mĂ©hszĂĄj alatt kell lennie. ErrƑl mĂ©g lesz majd több szĂł kĂ©sƑbb. Ha a kehely a helyĂ©n van, egyĂĄltalĂĄn nem Ă©rezhetƑ a jelenlĂ©te, ugyanĂșgy nem, mint ahogy egy pamut tampont sem Ă©rezni hogy bent van. Az is Ă©rdekes pĂĄrhuzam, hogy egy pamut tampon - ahogy a nedvessĂ©get magĂĄba szĂ­vja, annyira kitĂĄgul, hogy simĂĄn elĂ©ri a kehelytampon mĂ©retĂ©t.

KivĂ©tel utĂĄn ez mĂĄr valĂłszĂ­nƱleg azĂ©rt nem olyan lĂĄtvĂĄnyos, mert a szĂŒkös hĂŒvelybemenet összeprĂ©seli a pamut tampont. (khmm, hĂĄt igen)



A hét sztorija
Posztok
Archív
Címkék
Kövess minket
  • Biointimo a fb-on
  • Biointimo az InstĂĄn
bottom of page