top of page

Mi ez? 

Hogyan lehetsz a ciklusod minden napján még zöldebb? ...

Az új Aqua Cup menstruációs kehelyhez automatikus ajándékként adunk 1 db

Biointimo The Little Black  bambusz szénszálas mini mosható tisztasági betétet is!

ECO - leginkább vizes tevékenységekhez és sporthoz javasoljuk, de tulajdonképpen önállóan is megállja a helyét, és orvosi szilikonból készült anyaga miatt biztonságosabb mint a tampon vagy a betét! Hogyan?! Kattints ide és tudj meg erről többet! 

Egy darab kehellyel évekig elvagy: egy használat után nem kell kidobni. Sőt, minél többet őt használod, annál jobban összeszoktok! ;) 

Minél többször használod a hagyományos betét vagy tampon helyett, vagy akár csak alkalmanként mellettük, annál inkább véded  környezetet!

"Kehelytampon" - mert a hüvelybe kell felhelyezni, és ugyanúgy a menstruációs vér felfogására szolgál, mint egy tampon.

VISZONT a tamponnal ellentétben az orvosi szilikon AQUA-Cup menstruációs kehely csak összegyűjti a vért, nem szív fel semmit, nem ázik át, nem foszlik szét, így  nem hagy műszálmaradványokat sem  a hüvelyben,

valamint nem szárítja ki a hüvelyflórát, mint egy hagyományos pamut és műszál alapú extra nedvszívó hatású tampon.

AQUA -mert vízzel kell kimosni, és legjobban vízben, nedves környezetben működik:

Ússz, szaunázz, sportolj, és zuhanyozz wellnesszelj felhőtlenül, még ha épp menstruálsz is! A gyanús törölközőfoltoknak búcsút mondhatsz!

A hagyományos tampon pár óra után -pláne külső vízzel izzadtsággal is érintkezve a vér mellett- már veszélyes lehet, mivel a műszállal kevert pamut szálakon a baktériumok hatalmas felületen extra gyorsasággal szaporodnak! A tamponok esetében emiatt fennáll TSS azaz a toxikus sokk szindróma veszélye! 

Az orvosi szilikon felületéből azonban a baktériumok nem tudnak táplálkozni és nem tudnak rajta nagy ütemben elszaporodni sem. az Aqua Cup menstruációs kehely ezért sokkal biztonságosabb a  hüvely nedves savas közegében is és úszás vagy sportolás közben méginkább! Olvass erről többet itt!

tampon_víz_teszt.jpg

Pénztárcabarát is, mert 4-5 doboz hagyományos tampon árából már meg tudod venni ezt az egyet.

 

Ahogy használod az évek alatt, lassabban vagy gyorsabban visszhozza az árát.

bottom of page