top of page
ANIONos intimbetétek

Miért ekkora?

Míg a férfiak hosszasan lamentálnak bizonyos testtájak méreteiről, a nőknél ez ritkán igazán fontos kérdés. Ha -egészséges önérzettel és ön-szeretettel - a szívünkre tesszük a kezünket, tudjuk hogy azzal a mérettel és úgy vagyunk gyönyörűek ahogy vagyunk, meg ha nem, hát akkor is ezt szeretjük, mert ez van és kész. Az Aqua-Tampont legelőször megpillantva azonban egyesek szeme elkerekedhet a mérete láttán. "Ezt... oda?" Hogyan??... Nos igen: az Aqua mérete elsőre meglepő lehet egy mezei pamut tamponéhoz képest. Ha viszont utánanézünk a női anatómiának, szilikon tamponunk esetében ez nyilván nem véletlen:

A hüvely egyáltalán nem egy szűk egyenes merev cső, mint amilyennek sokan elsőre hirtelen elképzelik: Valójában az egyik legtágulékonyabb szervünk, amely

  • Egy rugalmas izomcsatorna,​​

  • a méhnyakat köti össze a vulvával (külső szeméremajkakkal)

  • csak a bejáratánál szűkös,

  • belül alapjáraton - tölcsér szerűen több centire is kiszélesedik,

  • az egyetlen szervünk amely órák alatt képes több mint a 10x-esére is kitágulni, majd magától maradandó károsodás nélkül tökéletesen regenerálódni.

  • enyhén rézsútosan hátradőlve vezet fel egészen a méhnyakig, amelynél a picit feljebb a méh alatt véget ér

  • a méhnyak a méhből felülről bele lóg, amelynek a csúcsán helyezkedik el a sokat emlegetett méhszáj.

Volt már róla a fb-on videónk , amit ha még nem láttatok még, íme.: egy anatómiai animációban 2 percben és 3D-ben megforgatjuk, és "levetkőztetjük" a méhszájat. Kiderül az is hogyan hasonlíthat a csikló pl. egy kampós szörfdeszkára. :)

Szóval ezen a helyen a hüvelyben, a méhszáj alatt, a hüvelynyílás fölött kell a kehelytamponnak eltöltenie jópár órát.

pamut vs Aqua ... Nem, a pamut sem kisebb odabent

Azért ekkora és azért ilyen az alakja, mert ebben a formában és ezzel a mérettel tud a legjobban ráidomulni a hüvely formájára és szivárgásmentesen felfogni a vért, amely a méhszájból távozik. A tökéletes szivárgásmentes pozícióhoz a kehelynek mindig a méhszáj alatt kell lennie. Erről még lesz majd több szó később. Ha a kehely a helyén van, egyáltalán nem érezhető a jelenléte, ugyanúgy nem, mint ahogy egy pamut tampont sem érezni hogy bent van. Az is érdekes párhuzam, hogy egy pamut tampon - ahogy a nedvességet magába szívja, annyira kitágul, hogy simán eléri a kehelytampon méretét.

Kivétel után ez már valószínűleg azért nem olyan látványos, mert a szükös hüvelybemenet összepréseli a pamut tampont. (khmm, hát igen)



A hét sztorija
Posztok
Archív
Címkék
Kövess minket
  • Biointimo a fb-on
  • Biointimo az Instán
bottom of page